Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Védőnők képes leírás - Szülészet.tlap.hu
részletek »

Védőnők - Szülészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szuleszet.tlap.hu » Védőnők
Keresés
Találatok száma - 7 db
Babavonal - 24 órában hívható védőnői vonal

Babavonal - 24 órában hívható védőnői vonal

Magyarország első 0-24 órában hívható telefonvonala, melyen azonnali és személyes tanácsot kaphatsz a babádat érintő minden gondozási és nevelési kérdésben. A nap minden percében elérheted tapasztalt védőnőinket, akik segítenek eligazodni az anyaság útvesztőiben.

Magyar Védőnők Egyesülete

Magyar Védőnők Egyesülete

Küldetésünk a lakosság magasabb szintű egészségügyi ellátása érdekében feladatunk, hogy a védőnői eskühöz híven, a szakma szabályai és az általános, valamint a közszolgálatokra jellemző etikai normák betartásával járuljunk hozzá, a védőnői hivatást gyakorolók munkájának végzéséhez.

Óbudai védőnők

Óbudai védőnők

A III. kerületi Védőnői Szolgálat 2004. január 1-e óta - szinte az országban egyedülálló módon - részben önálló intézményként működik, fenntartója Óbuda - Békásmegyer Önkormányzata. Intézményünk 60 fős, melyben 52 főiskolai védőnői oklevéllel rendelkező szakember végzi a III. kerületben megelőző tevékenységét.

Szülészet magazin hírek
Levél a kisbabámtól
Levél a kisbabámtól Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzenne a kis pocaklakó odabentről? Kedves Anyukám és Apukám! Ugyan még nem ismerlek Titeket, csak a pocakon keresztül hallom hangotokat, de már most szeretnék elöljáróban pár szót...
Alapdarabok a kismama ruhatárában
Alapdarabok a kismama ruhatárában Eltérnek a vélemények és nézetek arról, hogy egy kismamának hogyan kell...
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle... Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk...
Védőnő kereső - Pécsimami

Védőnő kereső - Pécsimami

A pécsi és Baranya megyei anyukák és kismamák weboldala. Minden fontos információ megtalálható az oldalon a védőnők kiválasztásától kezdve, a bababoltokon keresztül, a bölcsödék, óvodák, iskolák listájáig.

Védőnők - Eger

Védőnők - Eger

A védőnők az egészségügy sajátos határterületén, önállóan, a különböző társszakmák képviselőivel együttműködve látják el a törvények és jogszabályok, módszertani útmutatók és a szakmai irányítás által meghatározott feladataikat. Magas szintű és sokoldalú képzettségük teszi alkalmassá a sokrétű feladatok ellátására a védőnőket. Tevékenységük során az alapellátási rendszerek különböző pontjai összefonódnak, mintegy összefogva az egyén, a család érdekében a különböző szakterületek által végzett munka eredményét.

XI. kerületi védőnők

XI. kerületi védőnők

Az oldalon nem csak a XI. kerületi védőnők között keresheted meg, hogy ki az aki a jövőben segítségedre lesz, hanem minden fontos információról is olvashatsz, mely téged, mint kismamát, vagy szülőt érint. Az oldalon a XI. kerületre vonatkozóan találsz újdonságokat, híreket.

XXII. kerületi védőnők

XXII. kerületi védőnők

Ezt a honlapot a 22. kerületi kisgyermekes szülők számára hoztam létre! Igyekszem a honlap tartalmát úgy alakítani, hogy az itt élő szülők és kismamák könnyen és gyorsan hozzájuthassanak az őket érintő információkhoz, mint pl.:családtámogatások, bölcsőde, óvoda választása, ügyelet,kötelező/nem kötelező oltások,megbízható babysitterek, használt babaholmik,kerületi kismama és baba boltok, szolgáltatások, programok

Tuti menü