Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szülészetek - Vidék képes leírás - Szülészet.tlap.hu
részletek »

Szülészetek - Vidék - Szülészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szuleszet.tlap.hu » Szülészetek - Vidék
Keresés
Találatok száma - 15 db
Bács-Kiskun Megyei Kórház - Szülészet (Kecskemét)

Bács-Kiskun Megyei Kórház - Szülészet (Kecskemét)

A korszerű igények szem előtt tartása mellett a feltételeket megteremtve van lehetőség a szülések idején a férj, illetve a hozzátartozó jelenlétére. A Kórház Szülészeti osztályán 1997. óta működik rooming-in, jelenleg 10 ággyal. A kedvező tapasztalatok és a lakossági igény alapján a rendszer továbbfejlesztésére, illetve kiterjesztésére törekszünk.

Bugát Pál Kórház - Szülészet (Gyöngyös)

Bugát Pál Kórház - Szülészet (Gyöngyös)

Egy gyermeknek életet adni, minden nő és minden család életében a legszebb pillanat. Szülészetünk szakorvosai és ápolói minden évben sok száz újszülött világra jövetelénél élik át újra és újra ezt a csodálatos pillanatot. A kórházunkba kerülő kismamák ezt az élményt és az azt követő napokat, de szükség esetén az ezt megelőző időszakot is a lehető legjobb körülmények között, 2, 3 vagy 5 ágyas, komfortos, külön vécével és fürdőszobával ellátott szobákban tölthetik.

Dr. Bugyi István Kórház - Szülészet (Szentes)

Dr. Bugyi István Kórház - Szülészet (Szentes)

A Kórház a szülő nő igényeit teljes egészében igyekszik kielégíteni és számára a legtöbb lehetőséget biztosítani. Természetesnek tartjuk az együttszülést, így a kívánt személy a vajúdás és szülés teljes időtartama alatt jelen lehet. Tiszteletben tartjuk a szabad orvosválasztás hagyományát, valamint a lehetőségek korlátain belül a szülésznő személye is szabadon választható. Nagy gondot fordítunk a hatásos szülési fájdalomcsillapításra és figyelembe vesszük a szülő nő változó igényeit és lehetőséget biztosítunk a vajúdási és szülési testhelyzet választására.

Szülészet magazin hírek
Levél a kisbabámtól
Levél a kisbabámtól Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzenne a kis pocaklakó odabentről? Kedves Anyukám és Apukám! Ugyan még nem ismerlek Titeket, csak a pocakon keresztül hallom hangotokat, de már most szeretnék elöljáróban pár szót...
Alapdarabok a kismama ruhatárában
Alapdarabok a kismama ruhatárában Eltérnek a vélemények és nézetek arról, hogy egy kismamának hogyan kell...
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle... Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk...
Kanizsai Dorottya Kórház - Szülészet (Nagykanizsa)

Kanizsai Dorottya Kórház - Szülészet (Nagykanizsa)

Kórtermeink jól felszereltek, kényelmesek. Igény szerint egy, illetve kétágyas elhelyezést is tudunk biztosítani. Gyermekágyban 'rooming-in' ellátás működik, anya együtt lehet az újszülöttel. A szülészet műszerezettségét, feltételeit tekintve mindenben megfelel a modern kor elvárásainak.

Kapos Mór Oktató Kórház - Szülészet (Kaposvár)

Kapos Mór Oktató Kórház - Szülészet (Kaposvár)

A Kórház szülőszobai részlege négy különálló szülőszobából áll, ahol lehetőség van az egyre népszerűbb együtt szülésre - apás szülésre, és az alternatív módokon történő szülésre is. A gyermekágyon mind a rooming-in rendszerű, mind a hagyományos gyermekágyas elhelyezésre lehetőség van. Évente 1100-1200 szülés történik osztályunkon.

Kenézy Kórház - Szülészet (Debrecen)

Kenézy Kórház - Szülészet (Debrecen)

Osztályunk maximálisan igyekszik kielégíteni a kismamák azon kívánságát, hogy újszülöttjeikkel egy szobában lehessenek. Évek óta rugalmasan állunk a látogatás kényes kérdéséhez. A szülészet-nőgyógyászat sajátosan intim voltából adódóan inkább a zártság volna kívánatos, de betegeink és kismamáink terhelését nem szerencsés fokozni a családtól való elzártsággal is.

Markusovszky Kórház - Szülészet (Szombathely)

Markusovszky Kórház - Szülészet (Szombathely)

A Szombathelyi Kórház szülészetén nem csak a normál, hanem emelt szintű fekvőbeteg elhelyezésre is van lehetőség. Előzetes bejelentkezést követően a szülőszobák előzetesen megtekinthetőek, szakdolgozó, vagy orvos vezetésével.

Mohács Város Kórháza - Szülészet

Mohács Város Kórháza - Szülészet

2012. január 26-án került átadásra az új, gyönyörű alternatív szülőszoba, ahol az otthonos, kellemes környezet, a családtagok jelenléte és a választható természetes szülési módszerek, a felújított újszülött részleg, valamint a szintén felújított, 3 ágyas, fürdőszobás baba-mama (rooming-in) kórterem, jelentősen emelik pácienseink komfortérzetét.

Pándy Kálmán Megyei Kórház - Szülészet (Gyula)

Pándy Kálmán Megyei Kórház - Szülészet (Gyula)

A Kórház Szülészeti Nőgyógyászati Osztályán a területünkhöz tartozó, illetve a megye betegeit 75 ágyon látjuk el. Ezen kívül az osztályhoz tartozik két járóbeteg szakrendelés és számos speciális gondozó is. Az Ifjúsági Egészségügyi Központban történik a város várandósainak gondozása, illetve a Család- Nővédelmi Tanácsadás, valamint a gyermek nőgyógyászati szakrendelés. Az osztály orvosai mozgó szakorvosi szolgálat keretében látják el a kórház területéhez tartozó települések terhes gondozását.

Hirdetés
Réthy Pál Kórház - Szülészet (Békéscsaba)

Réthy Pál Kórház - Szülészet (Békéscsaba)

Szülőszobánk rendelkezik mindennel, ami a jelen kor elvárásainak maximálisan megfelel. Az egész szülőszobai részleg légkondicionált, alternatív vajúdonkban intim körülmények fogadják a párokat, bordásfallal, kényeztető gumilabdákkal, pezsgőfürdő káddal, franciaággyal, hogy a vajúdó kismamák hozzátartozóik segítő társaságát élvezhessék. Egyágyas, és kétágyas szülőszobáink biztonságosak, jól műszerezettek, világosak, tágasak.

Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürdő - Szülészet (Fehérgyarmat)

Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürdő - Szülészet (Fehérgyarmat)

A Kórház 2006-ban elnyerte az Egészségügyi Minisztérium Bababarát Kórház címre való felkészüléssel járó támogatást.A császármetszés végzésére kialakított műtővel ellátott légkondicionált szülőszobai traktusban három és egyágyas szülőszobák állnak szülőnőink rendelkezésére, biztosítva az alternatív- és az együttszülés lehetőségét, évente a közel kilencszáz szülőnő számára. Gyermekágyas részlegünkön 24 órás rooming-in (baba-mama) rendszer működik állandó gyermekorvosi felügyelet mellett.

Szent Erzsébet Kórház - Szülészet (Jászberény)

Szent Erzsébet Kórház - Szülészet (Jászberény)

A női betegségek gyógyításában és megelőzésében, a várandósok gondviselésében és a szülés körüli segítségnyújtásban mi, a szülészet-nőgyógyászat dolgozói igyekszünk elnyerni az Önök bizalmát. Szakmai tevékenységünk céljai régóta változatlanok: gyógyító és megelőző munkánk a lehető legmagasabb színvonalú legyen.

Szent Győrgy Kórház - Szülészet (Székesfehérvár)

Szent Győrgy Kórház - Szülészet (Székesfehérvár)

Szülészeti tevékenységünk a családközpontú szülészet elveire épül. Ennek keretében a terhesek és hozzátartozóik számára szülésre felkészítő tanfolyamot szervezünk. Biztosítjuk az 'együttszülés' feltételeit, illetve a gyermekágyas osztály 'rooming-in' rendszerben való működését.

Telki Kórház - Szülészet (Telki)

Telki Kórház - Szülészet (Telki)

Csodálatos dolog édesanyának lenni, de egyben hatalmas felelősséget is jelent világra hozni egy babát, egy új életet. Különleges odafigyelést igényel a várandósság 9 hónapja, majd a szülés, amely az egyik legmeghatározóbb élmény egy anyuka életében. Ezért is fontos, hogy Ön a lehető legjobb körülmények között, a vajúdás folyamatát és fájdalmát átérző, magasan képzett szakmai gárda közreműködésével hozza világra gyermekét.

Városi Kórház - Szülészet (Keszthely)

Városi Kórház - Szülészet (Keszthely)

Egy-két csak kijelölt országos centrumokban végezhető műtétek kivételével szinte minden szülészeti és nőgyógyászati műtétet elvégzünk. A szülés idején lehetőség van a kórszerű szülőágy használatára és szülészeti fájdalomcsillapítás igénybe vételére. A szülészeten adottak a háborítatlan és az együtt szülés (apás szülés) feltételei.

Tuti menü