Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szülészetek - Budapest képes leírás - Szülészet.tlap.hu
részletek »

Szülészetek - Budapest - Szülészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szuleszet.tlap.hu » Szülészetek - Budapest
Keresés
Találatok száma - 11 db
Dél-pesti Kórház Szülészet

Dél-pesti Kórház Szülészet

Az általános szülészeti, nőgyógyászati ellátások mellett az osztály terhespathológiára, diabéteszre és a miasthenia gravis elnevezésű idegrendszeri betegség kezelésére specializálódott. A 47 ágyas osztály minden kórterme saját fürdőszobával, mellékhelyiséggel rendelkezik, és több egyágyas kóterem is van.

MamaRose Szülészet

MamaRose Szülészet

Terhességének időszaka során a kismama folyamatosan készül fel a szülésre, az új családtag érkezésére. A Magánkórház szülészetének szakmai csapata mindent megtesz azért, hogy az Ön életének ez a meghatározó időszaka a lehető legnagyobb biztonságban, nyugalomban és kényelemben teljen.

Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika

Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika

Célunk, hogy a kizárólag magánfinanszírozott betegellátás során nemcsak az elérhető legmagasabb szakmai színvonalat, hanem megnyugtató ideális körülményeket is biztosítsunk az édesanyák és újszülöttjeik, valamint a gyógyulni vágyó nőgyógyászati betegek számára.

Szülészet magazin hírek
Levél a kisbabámtól
Levél a kisbabámtól Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzenne a kis pocaklakó odabentről? Kedves Anyukám és Apukám! Ugyan még nem ismerlek Titeket, csak a pocakon keresztül hallom hangotokat, de már most szeretnék elöljáróban pár szót...
Alapdarabok a kismama ruhatárában
Alapdarabok a kismama ruhatárában Eltérnek a vélemények és nézetek arról, hogy egy kismamának hogyan kell...
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle... Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk...
Péterfy Sándor utcai Kórház - Szülészet

Péterfy Sándor utcai Kórház - Szülészet

A Kórház szülőszobáján négy, egymástól különálló egyágyas, világos, barátságos szülőszoba található. A vajúdás és a szülés alatt jelen lehetnek hozzátartozók is. Az apák olykor a szülésnél aktívan is segítenek (köldökzsinór átvágása), testhelyzet tartása, pszichés támogatás. Lehetőség van a megfelelő testhelyzet megválasztására (ülő, térd-könyök, guggoló helyzet) a szülőnő óhaja szerint illetve segédeszközök használatára (szülőszék, labda, kötél, bordásfal).

Róbert Kórház - Családközpontú szülészet

Róbert Kórház - Családközpontú szülészet

A Róbert Károly Magánkórház, mint családi kórház, az Ön családjáé is, amennyiben értékrendjében az egészség, az öngondoskodás, a felelősségvállalás az elsődleges, akkor közös a célunk. Betegeink közel fele visszatérő páciens, és családja kezelését is ránk bízza. Látogatási rendszerünk a családtagok időrendjéhez igazodik. Szülőszobánk és osztályaink pedig magától értetődőnek tartják a családtagok jelenlétét. Ötvöztük a biztonságot a háborítatlansággal. Az otthonszülés kapcsán fellángolt viták után körvonalazódik egy új elv - amit mi is vallunk - a humanisztikus születés útja. Ami egyszerre képes megőrizni a szülés természetes módját, és megőrizni az anya és gyermeke maradéktalan biztonságát. Mi a humanisztikus szülés megközelítést kiegészítettük a család bevonásával. Célunk, hogy a megszülető gyermekkel együtt megszülető új család számára a várandósság és a szülés tudatosan átélhető legyen.

Semmelweis Egyetem I. sz.

Semmelweis Egyetem I. sz.

A klinika 1812-ben történt alapítása óta meghatározó szerepet tölt be a magyar szülészet és nőgyógyászat fejlődésében.A szülészet-nőgyógyászat minden területét felölelően számos szakambulancia működik a klinikán.

Semmelweis Egyetem II. sz.

Semmelweis Egyetem II. sz.

Közelmúltban került átadásra az újjáalakított, kiemelkedően magas felszereltségű, apartman jellegű, egyágyas, fürdőszobás szülőszobákból álló szülészeti részleg. A klinika jelenleg 162 ággyal rendelkezik.

Szent Imre Kórház - Szülészet

Szent Imre Kórház - Szülészet

A klinikai osztályok munkájához korszerű színvonalú központi diagnosztika szolgál háttérül. A kórház osztályainak számos klub, illetve egyesület köszönheti létrejöttét ilyen például a Kismama Klub és a Szülésre Felkészítő Klub. A Szent Imre Kórház 2009-ben a dél-budai felnőtt lakosok fekvőbeteg-ellátó intézménye. Az intézmény ellátási kötelezettsége azonban kiterjed két agglomerációs településre (Etyek és Mány) is.

Szent János Kórház - Szülészet

Szent János Kórház - Szülészet

A Kórházban általános szülészeti-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás működik. Az intézmény a szakma teljes egészét magába foglaló fogantatás előtti-, terhespatológiai-, és szüléssel kapcsolatos ellátással várja a hozzá forduló betegeket és szülő nőket egyaránt.

Hirdetés
Szent Margit Kórház - Szülészet

Szent Margit Kórház - Szülészet

Sok szeretettel várjuk Budapest egyik vezető szülészeti és nőgyógyászati osztályának, a gyönyörű, zöldövezeti környezetben elhelyezkedő részlegében. Válasszon minket! Magasan képzett orvosi kar, otthonos környezet, Családbarát szemlélet, családias környezet.

Uzsoki Kórház - Szülészet

Uzsoki Kórház - Szülészet

Modern szemléletű és felszereltségű osztályunkon mindazon lehetőségekkel rendelkezünk, amelyek a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelelnek. Az otthoni környezetet és hangulatot idéző szép egyágyas szülőszobáink biztosítják a modern szülés alatti diagnosztika lehetőségeit. A szülőpárok a szülőszobával már a terhesség alatt megismerkedhetnek. Szülés után az édesanyák gyermekágyas napjaikat együtt tölthetik újszülöttjeikkel rooming-in szobáinkban. Igény szerint egyágyas szobában történő elhelyezést tudunk biztosítani.

Tuti menü