Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szülész-nőgyógyász Vidék képes leírás - Szülészet.tlap.hu
részletek »

Szülész-nőgyógyász Vidék - Szülészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szuleszet.tlap.hu » Szülész-nőgyógyász Vidék
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dr. Angyal Géza szülész-nőgyógyász (Nyíregyháza)

Dr. Angyal Géza szülész-nőgyógyász (Nyíregyháza)

A betegellátás magas színvonalon csak úgy valósulhat meg, ha a tudomány fejlődésével lépést tartok, illetve folyamatosan képzem magam. Betegeim minél szakszerűbb ellátása érdekében több speciális képzésen vettem részt. A szülészet-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika vált fő érdeklődési területemmé. Rendelésemre egyedül, vagy családtaggal is érkezhet betegem, igény szerint a hozzátartozó is jelen lehet a vizsgálat során. Ez főként az ultrahang vizsgálatoknál jelenthet a terhesnél és szeretteinél akár életre szóló élményt.

Dr. Bata Barnabás Szülész-nőgyógyász (Siófok, Székesfehérvár)

Dr. Bata Barnabás Szülész-nőgyógyász (Siófok, Székesfehérvár)

Magánrendelőim Siófokon és Székesfehérváron könnyen megközelíthető helyen vannak, ingyenes parkolókkal. Mindkét rendelőben van ultrahang diagnosztika! (Már 3D-4D UH is !!!)Érdeklődési területeim: az ultrahang diagnosztika, a meddőség, az endoscopos - laparoscopos műtétek, a szülési fájdalomcsillapítás és a nőgyógyászati endokrinológia (PCO).

Dr. Bődecs Péter szülész-nőgyógyász (Győr)

Dr. Bődecs Péter szülész-nőgyógyász (Győr)

Ahogy a születés nagy változás, úgy a nagy változások születések is egyúttal. Mindannyian hordozzuk saját születésünk élményét, és gyermekük világra jötténél anya és apa is születik. A helyes információk, az egymással való kommunikáció, a megelőzés és az együtt gondolkodás ad esélyt arra, hogy a változások ne sérülést és veszteséget, hanem fejlődést és tapasztalatokban való gazdagodást jelentsenek.

Szülészet magazin hírek
Levél a kisbabámtól
Levél a kisbabámtól Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzenne a kis pocaklakó odabentről? Kedves Anyukám és Apukám! Ugyan még nem ismerlek Titeket, csak a pocakon keresztül hallom hangotokat, de már most szeretnék elöljáróban pár szót...
Alapdarabok a kismama ruhatárában
Alapdarabok a kismama ruhatárában Eltérnek a vélemények és nézetek arról, hogy egy kismamának hogyan kell...
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle... Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk...
Dr. Cziáky Tamás szülész-nőgyógyász (Miskolc)

Dr. Cziáky Tamás szülész-nőgyógyász (Miskolc)

Szolgáltatások: nőgyógyászati vizsgálat, cytológiai vizsgálat (méhnyakrákszűrés) kolposzkópia (videokolposzkóp: a méhnyak látható eltéréseinek, rákmegelőző állapotainak és műtét utáni állapotának szemléltetése) nőgyógyászati, terhességi ultrahangvizsgálat nőgyógyászati fertőzések diagnosztikája és kezelése hormonális rendellenességek kivizsgálása vérzési rendellenességek (klimax, menopausa pattanásos bőr, szőrösödés (fiatalok hyperandrogén állapota, PCOS) meddőségi kivizsgálás, kezelés sikertelen terhességek, vetélések (habituális vetélés) okainak kivizsgálása fogamzásgátlás, családtervezési tanácsadás, sürgősségi fogamzásgátlás terhesség megállapítása, a terhesség nyomonkövetése (párhuzamosan a terhesgondozással)

Dr. Rák Tibor szülész-nőgyógyász (Kaposvár)

Dr. Rák Tibor szülész-nőgyógyász (Kaposvár)

2006 óta, saját, önálló magánrendelésemen várom szülészeti, nőgyógyászati problémával hozzámforduló betegeimet. A betegek kényelmét és a torlódások elkerülését figyelembe véve, a rendelés előjegyzés alapján működik

Dr. Sikó László szülész-nőgyógyász (Miskolc)

Dr. Sikó László szülész-nőgyógyász (Miskolc)

A szülészeti-nőgyógyászati rendelőben kulturált, korszerű ultrahang készülékkel felszerelt szakrendelés, teljes körű szülészeti, nőgyógyászati és endokrinológiai szakellátás várja a pácienseket. A rendelésre online is bejelentkezhetnek.

Dr. Toldi László szülész-nőgyógyász (Gödöllő, Bp. XIV. kerület)

Dr. Toldi László szülész-nőgyógyász (Gödöllő, Bp. XIV. kerület)

Bízom benne, hogy honlapomon sok hasznos információval tudok szolgálni a várandósság, a terhesgondozás, a szülés és a szülészet-nőgyógyászat más területein is! A magánrendelőkbe bejelentkezni telefonon, vagy a honlapomon keresztül, az időpontkérés menü használatával lehet.

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász (Debrecen)

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász (Debrecen)

A több mint 20 éves orvosi tevékenységem alatt rengeteg tapasztalatot szereztem munkahelyemen, ahol jelenleg is osztályvezető szülész-nőgyógyász egyetemi adjunktusként dolgozom. A magán betegeim ellátása érdekében egy olyan jó elhelyezkedésű, belvárosi nőgyógyászati és ultrahang rendelő kialakítása volt a célom, ahol a rendelés a legmagasabb szakmai színvonalon, nyugodt, diszkrét, s nem utolsósorban barátságos környezetben folyhat.

Tuti menü