Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szülész-nőgyógyász Budapest képes leírás - Szülészet.tlap.hu
részletek »

Szülész-nőgyógyász Budapest - Szülészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szuleszet.tlap.hu » Szülész-nőgyógyász Budapest
Keresés
Találatok száma - 13 db
Dr. Baltschik Miklós szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

Dr. Baltschik Miklós szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

A kezdettől fogva a Fővárosi Szent János kórházban dolgozom, jelenleg főorvosként. Pácienseimet a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt magánrendelőmben várom. Honlapomon információk találhatók a rendelőben nyújtott szolgáltatásokról a bejelentkezésről ill a rendelési időről.

Dr. Cseh Erika szülész-nőgyógyász (XIII. kerület)

Dr. Cseh Erika szülész-nőgyógyász (XIII. kerület)

Munkám során azt tapasztalom, hogy a betegek egy része bizonyos nőgyógyászati problémákat kevésbé szívesen oszt meg férfi orvosokkal. Ezért szükség van női nőgyógyászokra, akik megfelelő megértéssel tudnak közeledni ezen betegek felé is.

Dr. Dömötöri Jenő szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

Dr. Dömötöri Jenő szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

20 éves gyakorlattal rendelkező Szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Pácienseimet hangulatosan berendezett, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt magánrendelőmben várom. Szülések levezetését, valamint nőgyógyászati műtéti kezeléseket a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán végzem.

Szülészet magazin hírek
Levél a kisbabámtól
Levél a kisbabámtól Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzenne a kis pocaklakó odabentről? Kedves Anyukám és Apukám! Ugyan még nem ismerlek Titeket, csak a pocakon keresztül hallom hangotokat, de már most szeretnék elöljáróban pár szót...
Alapdarabok a kismama ruhatárában
Alapdarabok a kismama ruhatárában Eltérnek a vélemények és nézetek arról, hogy egy kismamának hogyan kell...
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle... Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk...
Dr. Erdélyi Zsolt szülész-nőgyógyász (XIV. kerület)

Dr. Erdélyi Zsolt szülész-nőgyógyász (XIV. kerület)

Exkluzív, kellemesen berendezett rendelőm korszerű műszerparkja mindenben megfelel a modern szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátás követelményeinek. Csak előzetes bejelentkezés alapján fogadom pácienseimet, így a várakozási időt igyekszem minimálisra csökkenteni. Nagyon fontos számomra a személyes orvos-beteg kapcsolat. Mindent elkövetek, hogy pácienseim felé maximális figyelemmel forduljak, és hogy barátságos légkörben jusson idő a panaszok nyugodt kifejtésére.

Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyász (II. kerület)

Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyász (II. kerület)

Számomra természetes az orvos-beteg kapcsolatban a közvetlen hangnem, a partneri viszony. Különösen a terhesgondozás és a szülés során törekszem arra, hogy ezt a csodálatos folyamatot természetes módon tudják megélni a kismamák. A várandósság alatt felmerülő kérdésekre próbálok mind a rendelés alatt személyesen, mind szükség esetén telefonon választ adni.

Dr. Kovács Zoltán szülész-nőgyógyász (XI. kerület)

Dr. Kovács Zoltán szülész-nőgyógyász (XI. kerület)

Egy szülész nőgyógyász számtalan csoda tanúja: jelen lehet egy új élet indulásakor. Szülész nőgyógyász szakorvosként ráébredtem annak fontosságára, hogy a születés illetve az azt megelőző időszak során nem csak testi, hanem lelki odafigyelésre is szüksége van a kismamáknak. A magzat már anyja hasában szerez olyan tapasztalatokat, melyek hatással vannak későbbi életére. Nőgyógyász szakorvosként kiemelkedő fontosságú feladatomnak tekintem, hogy a nőgyógyászati szűrővizsgálatok jelentőségére felhívjam a nők figyelmét. Célom ötvözni a természetgyógyász terápiás eszközeit a nőgyógyász szakorvos probléma megközelítésével. A teljes körű szülész-nőgyógyász szakorvosi ill. ultrahangos ellátás mellett ezért kiegészítő természetgyógyászati terápiás lehetőségeket is nyújtok, természetesen a szakmai határok betartása mellett.

Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász (V. kerület)

Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász (V. kerület)

A szülések vezetése mellett szakterületemen belül elsősorban a praenatalis diagnosztika, magzati és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok, valamint a nőgyógyászati laparoscopos és hasi sebészet irányába specializálódtam. Egy Nőgyógyászati Onkológus csapat részeként heti több alkalommal végzek radicalis műtéteket.

Dr. Molnár László szülész-nőgyógyász (III. kerület)

Dr. Molnár László szülész-nőgyógyász (III. kerület)

Több, mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező szülész - nőgyógyász szakorvos vagyok. Bízom benne, hogy honlapoml elnyeri tetszését, és sok hasznos információt nyújt Önnek egyrészt a hangulatosan berendezett, modern vizsgáló eszközökkel felszerelt magánrendelőmről, másrészt a műtétek elvégzéséhez és a szülések levezetéséhez szükséges kórházi háttérről. Ezek mellett tájékozódhat a várandós kismamák gondozásának részleteiről, és több hasznos linket találhat a szüléssel kapcsolatban is.

Dr. Petróczi István szülész-nőgyógyász (VII. kerület)

Dr. Petróczi István szülész-nőgyógyász (VII. kerület)

Kellemes hangulatú magánrendelőm teljesen felszerelt, a szakmám ellátásához szükséges orvosi eszközökkel. Magánrendelésemen fitoterápiás tanácsadással segítséget nyújtok azoknak, akik bizalmat szavaztak e természetes gyógymódnak. Álláspontom az, hogy a gyógynövényeknek elsődlegesen a betegségek megelőzésében van szerepük, illetőleg erős immunrendszer esetén a betegségek kezelésében hatékonyak.

Hirdetés
Dr. Sávai György szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

Dr. Sávai György szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

A gyermek érkezése - legyen az az első vagy a sokadik - mindig izgalmakkal teli várakozás. Sokan nem tudják pontosan, hogy mi vár rájuk ebben a szép időszakban, ezért sok kérdés merülhet fel nap mint nap. Közel 30 éves szakmai tapasztalatommal, több ezer sikeres szülés levezetése után abban próbálok segíteni, hogy Ön a családtervezéstől, a terhesgondozáson át egészen a szülésig biztonságban érezze magát és gyermekét, és a terhesség alatt mindketten megőrizzék egészségüket.

Dr. Tidrenczel Zsolt szülész-nőgyógyász (II. kerület)

Dr. Tidrenczel Zsolt szülész-nőgyógyász (II. kerület)

Szülészet-nőgyógyászati szakképesítésemet 2005. februárjában vettem át, ezzel párhuzamosan 2004 óta folytatok PhD tanulmányokat a SE Humánmorfológiai és Fejlődésbiológiai Intézetében. Kutatási területem a polycystás ovárium syndroma (PCO syndroma) és az agyalapi mirigy hormonális szabályozása.

Dr. Tömösváry Zoltán szülész-nőgyógyász (VII. kerület)

Dr. Tömösváry Zoltán szülész-nőgyógyász (VII. kerület)

A diploma után a szakképzésemet szülész-nőgyógyász rezidens orvosként a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem. Mivel az egyetemi klinikák a szülészet-nőgyógyászati ellátás szakmai csúcsát képezik és ennek megfelelően munkahelyemen a betegellátás színvonala magasan a budapesti és az országos átlag felett van, további karrieremet is itt tervezem.

Dr. Vajda Miklós szülész-nőgyógyász

Dr. Vajda Miklós szülész-nőgyógyász

Dr. Vajda Miklós szülész-nőgyógyász főorvos vagyok 15 éve foglalkozom a női meddőség kivizsgálásával és kezelésével. Büszkén állíthatom, hogy hazánkban a legtöbb inseminációval létrejött terhesség az én munkacsoportom tevékenységét dicséri. A meddőségi kezeléseken kívül a terhességek gondozása és a szülések levezetése is fontos tevékenységem. A női egészség megőrzése érdekében biztosítom a mindenre kiterjedő hormonális kivizsgálást és a személyreszabott kezelést. A meddőségi kezeléseken kívül a terhességek gondozása és a szülések levezetése is fontos tevékenységem. A szülések levezetése a Honvéd Kórházban történik, amely a 3 budapesti súlyponti kórház egyike, ami azt jelenti, hogy a szüléseket segíti a legmagasabb szintű intenzív újszülött ellátás (PIC III).

Tuti menü