Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzen - Szülészet magazin
részletek »

Levél a kisbabámtól

Szülészet Magazin - ami Neked, Kismamának fontos lehet! Az első terhességi teszttől, a pocakos időszakon át, az orvos- és kórházválasztásig, a babás első napokig minden, amiről tudni érdemes.
Szülészet magazin
Itt vagy: Szülészet magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Levél a kisbabámtól
Levél a kisbabámtól
Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzenne a kis pocaklakó odabentről?
Kedves Anyukám és Apukám!

Ugyan még nem ismerlek Titeket, csak a pocakon keresztül hallom hangotokat, de már most szeretnék elöljáróban pár szót váltani Veletek. Először is kérlek , ne verjétek magatokat nagy költségbe vagy hitelbe miattam. Nem kell nekem multifunkciós bébiülés vagy a Nasa által kifejlesztett babacipő, melyekről elhitetik veletek, hogy megvételük nélkül nem vagytok jó szülők.

Sőt, még a hálószobátokban is meghúzom magam akár 1-2 évig is. A fidres-fodros babaruháktól pedig tudom, hogy anya és a nagyi szíve elolvad, ha meglátja rajtam, de több tucattal nem kell felpakolni belőlük. Higgyétek el, engem egyáltalán nem érdekel, hogy a tipegőmön Micimackó vagy Hello Kitty virít. Sőt, ha használt babaruhákba öltöztettek, amit anyu a legjobb barátnődtől kapsz kölcsön vagy vásárolsz, én azokban ugyanolyan vidáman fogok rugdalózni.
Hirdetés

És igen, anyukám, nem szükséges minden etetés után a mérlegre tenned majd, mert ígérem nőni fogok ám, mint a gomba, éppen ezért a használt babaruhák is tökéletesek lesznek, úgyis hipp-hopp kinövöm azokat.

Tudom apu, Rád nagy teher hárul, hiszen jelentős kiadással jár egy kisbaba érkezése és Te mindent meg akarsz adni nekem, de légyszives ne vállalj túlórát a dolgozóhelyeden, mert nekem csak az számít, hogy velem és anyával legyél.

Köszönöm, hogy meghallgattatok. Várom már az első találkozásunkat, de még bent maradok egy kicsit, pont csak addig, ameddig felkészülök a NAGY Útra.
http://s1.tlap.hu/magazin/2480/mzn_cikk_kepek_12936/babaruha
babaruha
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - kisbaba üzenete, használt babaruhák
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-08 07:18:04
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü