Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk tavaszig. Már sokan türelmetlenül várjuk, hogy mikor rejthetjük el végre a lakás legtávolabbi zugaiba a téli kab - Szülészet magazin
részletek »

Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!

Szülészet Magazin - ami Neked, Kismamának fontos lehet! Az első terhességi teszttől, a pocakos időszakon át, az orvos- és kórházválasztásig, a babás első napokig minden, amiről tudni érdemes.
Szülészet magazin
Itt vagy: Szülészet magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
www.anyahajo.hu
Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk tavaszig. Már sokan türelmetlenül várjuk, hogy mikor rejthetjük el végre a lakás legtávolabbi zugaiba a téli kabátot. Azonban még boltok is a tél végi bomba akcióikkal izmoznak, a tavaszi kollekciókra a legtöbb helyen még várhatunk. Ezért készüljünk fel fejben a tavaszra. Már az is melegséggel tölti el az ember szívét, amikor a szekrény mélyébe rejtett tavalyi ruhái, cipői és kiegészítői között bogarászik.
Ne készüljünk nagy varázslatra vagy drága megoldásokra, csak szemezgessünk, mit tegyünk a télen esetleg megunt ruháinkkal - amíg nem cseréljük le őket az idei módi szerintire. Amíg nincs egy rongyod sem, addig a meglévőből varázsoljunk "száz" újat!

Íme néhány tipp Raáb Mártitól, a Waiting For You dizájnerétől.

Kovács Simó Zsuzsival, akit a Waiting For You 10. születésnapja alkalmából készült kisfekete fotókról más ismertek, Márti bemutatja, mi mindent lehet kezdeni egy egyszerű ruhával, akár pocakod van, akár nincs.

A szürke hétköznapokat is fel kell dobni annak érdekében, hogy csinosnak érezd magad - noha sokan tagadják, de ez mindenkinek fontos. Ha jól érzed magad a bőrödben, máris szebbnek látod a világot. Képzeld el, a környezeted mit gondol rólad akkor, ha már te is azt mondod, hogy mennyire rémes vagy...

Semmi más nagy ötlet nincs, csak használnod kell a meglévő dolgaidat - akár újszerű megoldásként.

Hirdetés

Íme a cipők
Ruhát nem csak szandállal vagy magas sarkúval lehet felvenni. El sem hiszed mekkorát dob a látványon egy jóképű bakancs vagy egy érdekes gumicsizma. Ha ledobod berögzött szokásaidat, hamar új arcodat ismerheted meg.

Sálak
Kevesen hiszik el, azonban egy szép sál nem csak azt a funkciót látja el, hogy ne fázzunk. Nem kell szorosan a fejünk búbjáig kötözni. Ha hanyagul a nyakadba ejted akár nyaklánc helyett is hordhatod. Vagy az esése, formája vagy pedig a színe, de közülük valamelyik biztosan egyedivé teszi megjelenésedet.

Zakók, kardigánok

A zakók, kardigánok és egyéb ezek funkcióit betöltő kis kabátkák nem csak a hűvös ellen óvnak, hanem karaktert adnak megjelenésednek. A magyar politikus asszonyoknak sem lenne hátrányára, ha egy kicsit megtisztelnének minket, nőket a stílussal. Csak egy kicsit csinosabbnak kellene lenniük. Még csak Chanel kosztümöt sem kell elvárnunk tőlük, az egyszerű fekete ruhából most mi is kapásból három irodai öltözetet mutatunk meg! Ha az egyszerű szabású ruhádat feldobod egy menő kabáttal, máris versenyképes maradsz tárgyalópartnereddel szemben!

A végére pedig kanyarodjunk vissza a ruha eredeti rendeltetéséhez. A ruha amikor igazán nőies, olyankor elegáns, csillogó, fenséges. Nos, egy sima egyszerű fekete ruhából is bármit ki lehet hozni. Készülj az operába vagy egy romantikus vacsorára.

Ne feledd! Kis fantáziával rengeteg számodra is új megoldás születhet. Akár kismama vagy, akár már a babakocsit tologató anya, a mintás, színes harisnyák, övek, kitűzők, nyakláncok és fülbevalók és persze az alkalomnak megfelelő sminkek mindig a barátaid lesznek, ha igazán önmagadat akarod adni!

Írta: Rindt Kata
http://s1.tlap.hu/magazin/2480/mzn_cikk_kepek_10025/Ruha: Waiting For You
Ruha: Waiting For You
Ruha: Waiting For You
Ruha: Waiting For You
Ruha: Waiting For You
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - kismama, divat, kisfekete, dizájer
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-02-10 08:24:23
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü