Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szülészet linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szülészet képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szuleszet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Bababarát Kórházak Magyarországon

Bababarát Kórházak Magyarországon

A kórház kiválasztásánál fontos szempont lehet, hogy rendelkezik-e rooming in szolgáltatással, azaz biztosítják-e a mamának és újszülött babájának a 24 órás közös elhelyezést. Sajnos ez Magyarországon még kevés helyen adott, pedig nagyon sok előnye van...

Babavonal - 24 órában hívható védőnői vonal

Babavonal - 24 órában hívható védőnői vonal

Magyarország első 0-24 órában hívható telefonvonala, melyen azonnali és személyes tanácsot kaphatsz a babádat érintő minden gondozási és nevelési kérdésben. A nap minden percében elérheted tapasztalt védőnőinket, akik segítenek eligazodni az anyaság útvesztőiben.

Bács-Kiskun Megyei Kórház - Szülészet (Kecskemét)

Bács-Kiskun Megyei Kórház - Szülészet (Kecskemét)

A korszerű igények szem előtt tartása mellett a feltételeket megteremtve van lehetőség a szülések idején a férj, illetve a hozzátartozó jelenlétére. A Kórház Szülészeti osztályán 1997. óta működik rooming-in, jelenleg 10 ággyal. A kedvező tapasztalatok és a lakossági igény alapján a rendszer továbbfejlesztésére, illetve kiterjesztésére törekszünk.

Szülészet magazin hírek
Levél a kisbabámtól
Levél a kisbabámtól Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzenne a kis pocaklakó odabentről? Kedves Anyukám és Apukám! Ugyan még nem ismerlek Titeket, csak a pocakon keresztül hallom hangotokat, de már most szeretnék elöljáróban pár szót...
Alapdarabok a kismama ruhatárában
Alapdarabok a kismama ruhatárában Eltérnek a vélemények és nézetek arról, hogy egy kismamának hogyan kell...
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle... Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk...
Békés Emőke - dúla

Békés Emőke - dúla

Dúla, pszichopedagógus és három gyermek édesanyja vagyok. Egyéni konzultációk, segítő beszélgetések keretében kísérem a leendő anyákat és apákat a szülővé válás folyamatában a várandósság idején, a szülés alatt és után.

Bugát Pál Kórház - Szülészet (Gyöngyös)

Bugát Pál Kórház - Szülészet (Gyöngyös)

Egy gyermeknek életet adni, minden nő és minden család életében a legszebb pillanat. Szülészetünk szakorvosai és ápolói minden évben sok száz újszülött világra jövetelénél élik át újra és újra ezt a csodálatos pillanatot. A kórházunkba kerülő kismamák ezt az élményt és az azt követő napokat, de szükség esetén az ezt megelőző időszakot is a lehető legjobb körülmények között, 2, 3 vagy 5 ágyas, komfortos, külön vécével és fürdőszobával ellátott szobákban tölthetik.

Busa Csilla - dúla

Busa Csilla - dúla

Tanulmányaim során megerősödött bennem az, hogy a szülés, születés, meghatározó élmény mind a mamának, mind a babának. Rácsodálkoztam arra, hogy mennyire hétköznapi csoda életünk ezen szakasza. Megerősödött bennem a hit, hogy ha hagynak, mi nők tudunk szülni. A testünk tud szülni. Így vagyunk megalkotva, gondosan megtervezve a Mindenható által. A fejünkben, lelkünkben kell rendet tenni, hogy ez meg is valósulhasson. Ezért lettem dúla, azaz segítő asszonytárs.

Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségbiztosítási Centrum Szülészet

Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségbiztosítási Centrum Szülészet

A kor színvonalának megfelelő szakmai tudással, műszerekkel, módszerekkel, a betegek elhelyezését szolgáló komfortosítással a szülészet-nőgyógyászat teljes vertikumát felölelő szolgáltatást nyújtunk.

Dél-pesti Kórház Szülészet

Dél-pesti Kórház Szülészet

Az általános szülészeti, nőgyógyászati ellátások mellett az osztály terhespathológiára, diabéteszre és a miasthenia gravis elnevezésű idegrendszeri betegség kezelésére specializálódott. A 47 ágyas osztály minden kórterme saját fürdőszobával, mellékhelyiséggel rendelkezik, és több egyágyas kóterem is van.

Dombóvári Egészségügyi Nonprofit Kft. - Szülészet

Dombóvári Egészségügyi Nonprofit Kft. - Szülészet

A várandósság, a szülés és a gyermekágyi történések eredményeként testileg és lelkileg egészséges, kiegyensúlyozott újszülött és édesanya hazabocsátása, arra törekszünk, hogy pácienseink számára mindezek kellemes élményként maradjanak meg emlékezetükben.

Hirdetés
Dr. Angyal Géza szülész-nőgyógyász (Nyíregyháza)

Dr. Angyal Géza szülész-nőgyógyász (Nyíregyháza)

A betegellátás magas színvonalon csak úgy valósulhat meg, ha a tudomány fejlődésével lépést tartok, illetve folyamatosan képzem magam. Betegeim minél szakszerűbb ellátása érdekében több speciális képzésen vettem részt. A szülészet-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika vált fő érdeklődési területemmé. Rendelésemre egyedül, vagy családtaggal is érkezhet betegem, igény szerint a hozzátartozó is jelen lehet a vizsgálat során. Ez főként az ultrahang vizsgálatoknál jelenthet a terhesnél és szeretteinél akár életre szóló élményt.

Dr. Baltschik Miklós szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

Dr. Baltschik Miklós szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

A kezdettől fogva a Fővárosi Szent János kórházban dolgozom, jelenleg főorvosként. Pácienseimet a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt magánrendelőmben várom. Honlapomon információk találhatók a rendelőben nyújtott szolgáltatásokról a bejelentkezésről ill a rendelési időről.

Dr. Bata Barnabás Szülész-nőgyógyász (Siófok, Székesfehérvár)

Dr. Bata Barnabás Szülész-nőgyógyász (Siófok, Székesfehérvár)

Magánrendelőim Siófokon és Székesfehérváron könnyen megközelíthető helyen vannak, ingyenes parkolókkal. Mindkét rendelőben van ultrahang diagnosztika! (Már 3D-4D UH is !!!)Érdeklődési területeim: az ultrahang diagnosztika, a meddőség, az endoscopos - laparoscopos műtétek, a szülési fájdalomcsillapítás és a nőgyógyászati endokrinológia (PCO).

Dr. Bődecs Péter szülész-nőgyógyász (Győr)

Dr. Bődecs Péter szülész-nőgyógyász (Győr)

Ahogy a születés nagy változás, úgy a nagy változások születések is egyúttal. Mindannyian hordozzuk saját születésünk élményét, és gyermekük világra jötténél anya és apa is születik. A helyes információk, az egymással való kommunikáció, a megelőzés és az együtt gondolkodás ad esélyt arra, hogy a változások ne sérülést és veszteséget, hanem fejlődést és tapasztalatokban való gazdagodást jelentsenek.

Dr. Bugyi István Kórház - Szülészet (Szentes)

Dr. Bugyi István Kórház - Szülészet (Szentes)

A Kórház a szülő nő igényeit teljes egészében igyekszik kielégíteni és számára a legtöbb lehetőséget biztosítani. Természetesnek tartjuk az együttszülést, így a kívánt személy a vajúdás és szülés teljes időtartama alatt jelen lehet. Tiszteletben tartjuk a szabad orvosválasztás hagyományát, valamint a lehetőségek korlátain belül a szülésznő személye is szabadon választható. Nagy gondot fordítunk a hatásos szülési fájdalomcsillapításra és figyelembe vesszük a szülő nő változó igényeit és lehetőséget biztosítunk a vajúdási és szülési testhelyzet választására.

Dr. Cseh Erika szülész-nőgyógyász (XIII. kerület)

Dr. Cseh Erika szülész-nőgyógyász (XIII. kerület)

Munkám során azt tapasztalom, hogy a betegek egy része bizonyos nőgyógyászati problémákat kevésbé szívesen oszt meg férfi orvosokkal. Ezért szükség van női nőgyógyászokra, akik megfelelő megértéssel tudnak közeledni ezen betegek felé is.

Dr. Cziáky Tamás szülész-nőgyógyász (Miskolc)

Dr. Cziáky Tamás szülész-nőgyógyász (Miskolc)

Szolgáltatások: nőgyógyászati vizsgálat, cytológiai vizsgálat (méhnyakrákszűrés) kolposzkópia (videokolposzkóp: a méhnyak látható eltéréseinek, rákmegelőző állapotainak és műtét utáni állapotának szemléltetése) nőgyógyászati, terhességi ultrahangvizsgálat nőgyógyászati fertőzések diagnosztikája és kezelése hormonális rendellenességek kivizsgálása vérzési rendellenességek (klimax, menopausa pattanásos bőr, szőrösödés (fiatalok hyperandrogén állapota, PCOS) meddőségi kivizsgálás, kezelés sikertelen terhességek, vetélések (habituális vetélés) okainak kivizsgálása fogamzásgátlás, családtervezési tanácsadás, sürgősségi fogamzásgátlás terhesség megállapítása, a terhesség nyomonkövetése (párhuzamosan a terhesgondozással)

Dr. Dömötöri Jenő szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

Dr. Dömötöri Jenő szülész-nőgyógyász (XII. kerület)

20 éves gyakorlattal rendelkező Szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Pácienseimet hangulatosan berendezett, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt magánrendelőmben várom. Szülések levezetését, valamint nőgyógyászati műtéti kezeléseket a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán végzem.

Tuti menü