Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ezt vidd a szülészetre képes leírás - Szülészet.tlap.hu
részletek »

Ezt vidd a szülészetre - Szülészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szuleszet.tlap.hu » Ezt vidd a szülészetre
Keresés
Találatok száma - 4 db
Homeopátiás szerek a szülőszobán

Homeopátiás szerek a szülőszobán

A homeopátia a szülésre való felkészülés idején, a szülés alatt és a gyermekágyi időszakban is jól alkalmazható, mivel ezeknek, a készítményeknek nincs mellékhatásuk, és így nem jelentenek kockázatot sem a baba, sem a kismama számára. Nézd meg, hogy milyen homeopátiás szereket alkalmazhatsz a szülőszobán.

Kismama és kisbaba kórházi csomag

Kismama és kisbaba kórházi csomag

Lassan közeledik a szülés időpontja és izgatottan várod, hogy karjaidban tarthasd gyermekedet. De mit is vigyél magaddal a szülészetre és mit tartalmazzon a baba kórházi csomagja? Figyelembe véve azt a lelkiállapotot, amit a szülés pillanatának közelsége okoz, nagy a valószínűsége annak, hogy elfelejted bepakolni azokat a dolgokat, amelyekre valóban szükséged lesz a szülészeten. Arra az esetre, ha nem tudod, milyen holmikat tegyél be, készítettünk számodra egy olyan listát, amely azokat tartalmazza, amelyekre bármely anyukának szüksége van a szülészeten.

Szülészeti gél, a könnyebb szülésért - Dianatal

Szülészeti gél, a könnyebb szülésért - Dianatal

A gyermek születése az egyik legfontosabb esemény a nők életében. A felejthetetlen emlék fontos építőköve a kedvező szülési élmény. A megfelelő felkészítés és a kellő ismeretek elsajátítása esetén a nők a szülést csodálatos ajándékként élik meg. Az elhúzódó szülések során, mind az anya, mind pedig a magzat energiája jelentősen csökken. A természetes síkosító anyagok (magzatvíz/magzatmáz) a legtöbb esetben nem elégségesek ahhoz, hogy hatékonyan csökkentsék a hüvely fala és a baba közt fellépő súrlódási erőt. A szülészeti gél alkalmazásával ez a súrlódási erő egyszerűen, biztonságos módon és hatékonyan csökkenthető.

Szülészet magazin hírek
Levél a kisbabámtól
Levél a kisbabámtól Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzenne a kis pocaklakó odabentről? Kedves Anyukám és Apukám! Ugyan még nem ismerlek Titeket, csak a pocakon keresztül hallom hangotokat, de már most szeretnék elöljáróban pár szót...
Alapdarabok a kismama ruhatárában
Alapdarabok a kismama ruhatárában Eltérnek a vélemények és nézetek arról, hogy egy kismamának hogyan kell...
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle... Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk...
Szülni mész? Ezt vidd magaddal!

Szülni mész? Ezt vidd magaddal!

Otthonunk kényelmét, vidámságát sajnos nem pakolhatjuk be a táskába, de a kórházi tartózkodás napjait azért zökkenőmentesebbé tehetjük, ha körültekintően csomagolunk. Érdemes már a 30. héttől mindent egy helyen gyűjteni. Fontos, hogy egy helyre pakold azokat a dolgokat, amiket a szülőszobára szánsz és szintén egy helyre azokat, amikre a kórházi tartózkodás alatt lehet szükséged. Nézd meg a részletes összefoglalót és pakolj össze időben!

Tuti menü