Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bababarát szülészetek képes leírás - Szülészet.tlap.hu
részletek »

Bababarát szülészetek - Szülészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szuleszet.tlap.hu » Bababarát szülészetek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségbiztosítási Centrum Szülészet

Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségbiztosítási Centrum Szülészet

A kor színvonalának megfelelő szakmai tudással, műszerekkel, módszerekkel, a betegek elhelyezését szolgáló komfortosítással a szülészet-nőgyógyászat teljes vertikumát felölelő szolgáltatást nyújtunk.

Dombóvári Egészségügyi Nonprofit Kft. - Szülészet

Dombóvári Egészségügyi Nonprofit Kft. - Szülészet

A várandósság, a szülés és a gyermekágyi történések eredményeként testileg és lelkileg egészséges, kiegyensúlyozott újszülött és édesanya hazabocsátása, arra törekszünk, hogy pácienseink számára mindezek kellemes élményként maradjanak meg emlékezetükben.

Egyesített Szent István és Szent László Kórház - Szülészet

Egyesített Szent István és Szent László Kórház - Szülészet

A szoptatás támogatásának elismeréseként az Osztály - az országban kilencedikként - elnyerte a Baba-barát címet, amelyet az UNICEF magyarországi szervezete ítél oda az arra érdemes intézményeknek, mely cím viselésére azóta is jogosult.

Szülészet magazin hírek
Levél a kisbabámtól
Levél a kisbabámtól Ti is úgy vagytok, hogy pocakosan azonnal mindent megvennétek a leendő kisbabátoknak? De tényleg mindenre szükség van? Vagy csak mi gondoljuk, hogy szüksége lesz babánknak rá? Vajon mit üzenne a kis pocaklakó odabentről? Kedves Anyukám és Apukám! Ugyan még nem ismerlek Titeket, csak a pocakon keresztül hallom hangotokat, de már most szeretnék elöljáróban pár szót...
Alapdarabok a kismama ruhatárában
Alapdarabok a kismama ruhatárában Eltérnek a vélemények és nézetek arról, hogy egy kismamának hogyan kell...
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle százat!
Csak egy rongyod van? Csinálj belőle... Noha megint itt a tél és még csak Február eleje van, már guggolva is kibírjuk...
Jávorszky Ödön Kórház - Szülészet (Vác)

Jávorszky Ödön Kórház - Szülészet (Vác)

Szülészeti ténykedésünk statisztikai értékelése szerint osztályunk az elsők között áll az országban. Gyermekágyas részlegünk már több mint tíz éve rooming-in rendszerben működik, nagy hagyománya van a papás szüléseknek is. Szülésfelkészítő tanfolyamokat, valamint kismamatornát szervezünk a terheseink és hozzátartozóik számára.

Markoth Ferenc Kórház - Szülészet (Eger)

Markoth Ferenc Kórház - Szülészet (Eger)

Az intézményünkbe érkező várandós leendő anyukáknak szeretnénk jónéhány hasznos információval szolgálni. Orvosaink, tapasztalt szakdolgozóink mindenben rendelkezésükre állnak és segítenek a Bababarát Kórház célkitűzéseinek megismertetésében az egészséges és boldog anyaság megélésében.

Misek Nonprofit Kft. - Szülészet (Miskolc)

Misek Nonprofit Kft. - Szülészet (Miskolc)

Az osztály 1994 után, 2010-ben másodszor is elnyerte a Baba- Barát kórház címet. Az osztályon külön újszülött részleg működik, a gyermekágyon baba- mama szobák kerültek kialakításra. A 6 egyágyas, komfortos szülőszobán az alternatív szülési fájdalomcsillapítás lehetőségei napi 24 órában rendelkezésre állnak (epidurális érzéstelenítés, fájdalomcsillapító gáz, bordásfal, szülőszék, labdán vajúdás, sétálás, zuhanyozás).

Pécsi Tudományegyetem - Szülészet

Pécsi Tudományegyetem - Szülészet

A Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika ágylétszáma összesen 100, melyen alapellátási és Dél-Dunántúl területén progressziv betegellátási feladatokat lát el. A klinika önálló neonatológiai, intenzív újszülött, gyermekágyas, terhespathológiai, nőgyógyászati, nőgyógyászati intenzív, és onkoradiológiai osztályokra, valamint szülőszobára tagozódik.

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház - Szülészet (Győr)

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház - Szülészet (Győr)

A Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály részlegeinek folyamatos fejlesztésével követjük a modern kor elvárásait, amely lehetővé teszi, hogy egyre színvonalasabb gyógyító munkát végezhessünk. Pácienseink elvárásainak a legnagyobb gondossággal teszünk eleget. Munkatársaimmal törekszünk arra, hogy az osztályunkon eltöltendő időszak alatt a lehető legmagasabb színvonalú szakmai ellátásban részesítsük Önöket.

Siófok Városi Kórház - Szülészet

Siófok Városi Kórház - Szülészet

Osztályunk 2009 óta az Egészségügyi Világszervezet és az UNICEF kritériumainak megfelelve a Baba-barát cím büszke tulajdonosa. A Szülőszoba két részre tagolódik, egy egyágyas és egy kétágyas szülőszobára. Lehetőséget biztosítunk alternativ vajúdásra (labda, bordásfal,fürdőkád), és alternativ szülésre (szülőszék) is. A vajúdás alatt mozgásra, sétára is van mód. Minden kórterem 24 órás rooming-in rendszerrel működik.

Hirdetés
Vaszary Kolos Kórház - Szülészet (Esztergom)

Vaszary Kolos Kórház - Szülészet (Esztergom)

Az Országos Gyermekegészségügyi Intézet (Támogató) 2009. évben meghirdette a Bababarát Kórház Cím elnyerésének pályázatát. Intézményünk sikeres pályázatot nyújtott be, melynek keretében a Támogató 2.000.000 Ft támogatásban részesítette kórházunkat, mint szülészeti és újszülött osztállyal rendelkező fekvőbeteg ellátást végző egészségügyi intézményt A Támogatási Szerződés aláírására 2010. márciusában került sor.Kórházunk a Bababarát Kórház Cím viselésére legfeljebb 3 évig jogosult.

Zala Megyei Kórház - Szülészet (Zalaegerszeg)

Zala Megyei Kórház - Szülészet (Zalaegerszeg)

Jelenleg az osztály 58 ággyal működik. 3 szakrendelő és egy ambulancia fogadja a terheseket és a nőbetegeket.A Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztálya személyi és tárgyi feltételei lehetővé teszik Zala megye betegeinek teljes körű szülészeti és nőgyógyászati ellátását.

Tuti menü